Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Gayrı Ulusoy, kazayla ilişik acıklı gerçeği paylaştı: Hiç frene basmamış

Ünlü model Farklı Ulusoy’un babası tekaüt miralay Haydar Ulusoy, Ankara’üstelik karşıdan karşıya geçerek makine çarpması hayatını kaybetti. Babasının ani ölümüyle yıkılan Ulusoy, içtimai iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımlarla korkunç kazanın detaylarını anlattı.

“100 KM HIZLA BABAMA VURDU, HİÇ FRENE BASMAMIŞ”

Ulusoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Babam hayatı süresince kurallara riayet fail biriydi. Askerde havacı, füzeci albay rütbesi vardı ve ömrü boyunca askeri hakimlik yaptı ve kendisi türe, hususiyet, türe amacıyla ülkesi ve milleti amacıyla aynı dünya malı çalıştı ve savaştı. 4 Antrakt Pazar haset saat 14:05 sıralarında bire bir jip babama muvakkat geçidindeyken çarpıp onu öldürdü. Babam sâri geçidinden geçe bu jip 100 Km’den daha yüksek benzeri çabukça ona vurdu. Üzüntümüz tarifsiz ve haddinden fazla büyük. Maatteessüf üzüntümüzü daha de derinleştiren detaylar var! Bu detaylardan biri birlikte çoğaltan aracın frene bile basmamış olması! Bunu gene edeceğim! Vasıta frene dahi basmamış. Fren izi yok! Bu azılı tıpkısı fenomen, düşündükçe kanım donuyor. Frene basmamak ne eylemek?”

“NEFES DONDURAN BİLGİLER VAR, BABAM İÇİN SAVAŞACAĞIM”

Kamuoyunu ışıklandırmak üzere mukteza noktalarda gerekli açıklamaları yapacağım. Dosyaya düşünülerek hatalı yansıtılan şeyler var. İddia edilenin bilakis babamın otopsi raporunda vücudundaki kırıklar, çöz kanama ve hasarlar vücudunun sol tarafında. Eminim kim bunların nedenini saptamak büyük adaletimizin görevi. Önem makamları doğruları ortaya çıkaracaktır. Şu anda bahis yargıya zeki etmiş durumda ondan haddinden fazla fazla ayrıntı atfetmek istemiyorum. Bugün anlattıklarımın dışında bilgi sahibi olduğumuz birçok apayrı nefes donduran bilgiler bile var! Daha çok teferruat veremiyorum. Babam benzeri dirlik ülkesi ve milleti için çalıştı ve savaştı demin ego dahi onun amacıyla savaşacağım. Söyleyecek bambaşka tıpkısı madde bulunmayan şimdilik. Allah herkese sıralı ahiret yolculuğu şans eylesin. Cümle ölmüşlerimizin taksiratını affeylesin ve mekanları behişt olsun.”

Babasının cenazesine makyajlı gittiği yorumları yapılan Değişik Ulusoy, eleştirilere sessiz kalmadı: Sizi vicdansızlar Gayrı Ulusoy’un çığlık haset: Babası Haydar Ulusoy, Üsküdar’birlikte sonuç yolculuğuna uğurlandı Sair Ulusoy, trafik kazasında yaşamını kaybeden babasına böyle veda etti: Baştan kavuşuncaya çatışma

Share: