Karadağ heyeti mehter ekibiyle karşılandı

Düzce Belediye Reisi Dr. Faruk Özlü, bire bir dizi film ziyaretlerde çıkmak amacıyla kente gelen Karadağ Başbakan Yardımcısı Ervin İbrahimoviç’i makamında ağırladı. Başkan Özlü, Düzce ile Karadağ arasında gelişim imkanların geliştirilmesini önemsediklerini dile getirdi.

Karadağ Başbakan Yardımcısı Ervin İbrahimoviç, beraberindeki heyetle gelişigüzel tıpkısı dizi film temaslarda olmak için geldiği kentte Başkan Faruk Özlü’nün misafiri oldu. Uray meydanında mızıka ve mehterhane vasıtasıyla çalınan marşlarla karşılanan Başbakan Yardımcısı İbrahimoviç ve gök bilimi henüz sonra Başbuğ Özlü ile alay malay belediye binasına geçti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Faruk Özlü, Karadağ heyetini konuk etmekten son merhale bahtiyar olduklarını belirterek, “Bu ziyaretle, alelhusus Düzce ve Karadağlı gelişim dünyasının aralarında gelişim imkanlarının geliştirilmesine müteveccih yapacakları görüşmeleri çok önemsiyorum. Karadağlı aksiyon insanları Düzce’de, Türkiye’de gelişim yapsınlar bizim gelişim insanlarımız birlikte orada gelişim yapsınlar. Çapraz ticaretimiz gelişsin ve gelişigüzel iki ülkenin ekonomisine katkısı olsun. Kültürel dostlukları soylu erki imkanlarla pekiştirmezseniz bu yakınlıklar sürdürülebilir olanaksız. Bizler bunu başarabilecek güçteyiz” dedi.

İbrahimoviç ise kendilerine gösterdiği huy ve ilgiden çevre Özlü’ye teşekkürname ederek, Düzce’de bulunmaktan mutlu olduklarını ve ziyaretin kendileri açısından bile şişman önem yeryüzü ettiğini paylaştı. Mülakat, aykırı düşün alış verişi ile bitmeme etti. – DÜZCE

Share: