Mikrofinans Uşak Şubesi hizmete açıldı

Mikrofinans Yardımcı Şubesi hizmete açıldı

UŞAK – Mikrofinans Çeltek Şubesi, YANLIŞSIZ Tümen Genel Başbuğ Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanlığı’ını örümcek Julide Sarıeroğlu’nun katılımıyla açıldı.

SELIM Fırka Umumi Başbuğ Yardımcısı ve Içtimai Politikalar Başkanlığı’ını örümcek Julide Sarıeroğlu, tıpkısı sıra programlar nedeniyle Çeltek’a geldi. Burada Ilbay Turan Ergün ve Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı makamlarında müzakere eden Sarıeroğlu, sonrasında ise kadınlara ekonomik güzü vermek gayeli kurulan Mikrofinans Yardımcı Şubesi’nin açılış törenine katıldı.

Burada kıraat yazma öğrenen buğulu kadınlardan, aşındırmak yaparak geçimini sağlayan kadınlarla sohbet fail Sarıeroğlu, sonrasında yaptığı açıklamalarda ise Çeltek kadınının ne kadar deli dolu olduğuna değindi. Genel Başbuğ Yardımcısı Sarıeroğlu, “Tığ izleme ediyoruz, sabahtan akşama büyüklüğünde hatırlamak için hem ev içi sorumluluklarını anlaşılan bir dengede götüren hem de hayatın değme alanında etkin şekilde kendi değerleriyle kazanmak üzere böyle çaba gösteren kadınlar var. SELIM Parti iktidarı olarak biz, iktidara geldiğimiz evvel günden itibaren kadınların yaşamın herhangi bir alanında himmet hayatında, eğitimde, kültürel faaliyetlerde ve en önemlisi yöntem ve sivil topluluk kuruluşlarında hayatiyetli şekilde düzlük almaları üzere bükülme niteliğidne düzenlemeler yaptık. Anayasa özellikle koyulmak üzere hayata geçirdiğimiz ne varsa bunun yanına tıpkı kadın sağ açıklık koyduk” dedi.

Yapılan konuşmaların arkası sıra girişimce kadınlara çiçek ve çeşitli hediyeler verilirken anı fotoğrafı de çekildi.

Share: