Konyaspor-Gaziantep FK maçının ardından – Erol Keder

Spor Kıç Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor’u 1-0 yenen Gaziantep FK’da maharet direktör Erol Keder, galibiyetin takımın katışıksız güvenini elan de arttıracağını söyledi.

Keder, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda yapılan maçın ardından düzenlenen matbuat toplantısında, maça mebzul başladıklarını ve ilk yarı yakaladıkları bazı pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

Maçların savaşarak kazanıldığına değinen Bulut, bu maçta aldıkları galibiyetin bile savaşarak elde edildiğini vurguladı.

Erol Keder, rakibin birlikte cesim pozisyonlar yakaladığına bel ederek, “İlk yarıda yakaladıkları 2-3 net hatır var, golü bulabilirlerdi. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum, dayanılmaz mücadele gösterdiler. Galip geldiğimiz sürece öz güvenimiz dahi gittikçe artacak. Aldığımız bu galibiyet münezzeh güvenimizi daha bile arttıracak. Önümüzdeki maçlara elan münezzeh güvenli çıkacağız ve futbolumuzu inşallah elan da geliştireceğiz.” diyerek konuştu.

Bulut, Bartın’ın Amasra ilçesindeki eroin ocağında yaşanan patlama dolayısıyla hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

Share: