TURIZOOM HOTELS & RESORTS ELBİSTAN’DA

Turizm Otelcilik sektöründe ulusal uluslararası deneyime ehil Turizoom International Hotel Management, bu deneyimini otel markasına dönüştürerek ancak içi ve yurtdışında Turizoom Hotels & Resorts adı altında hizmet vermektedir. Turizoom Hotels & Resort her otel konseptine makul oluşturduğu zir çatı, ölçün ve as pazarlama stratejileri ile franchise,Management, Consulting modellerinde bakım veriyor.

YÖNETİM OTURMUŞ BAŞKANI ALİ BIREY KATARAKT: 30 YILLIK EMEPİN VE TECRÜBENİN BİRİKİMİ

“Önceliğimiz Rum turizmine çalışmak. Otelcilik anlamında umum tecrübemiz ve zihayat takım arkadaşlarımızla Rum otelcilik kalitesini yukarılara almak ve tesislerin ekonomik hale gelmesini temin etmek olacaktır. Dolayısı ile bu hizmetimize Kahramanmaraş’ımızın ve ülkemizin dahi iyicene ilçesi Elbistan bile başlamaktan çalım duyuyoruz. Turizoom Business Hotel & Spa ile Elbistan’de yüksek kalite standartlarında bakım vereceğiz. Hedeflerimizin başında istihdama yardım ve gençlerimize otelcilik alanında yetişek keşfetmek olacaktır. Elbistan tendürüst nüfusu ile çok muhteşem aynı ilçe ve bu ilçede kategorik tıpkısı turizm yüksekokulu olmalı. Turizoom olarak bunun öncüsü olabiliriz.

TURİZOOM HOTELS RESORT UMUMI KOORDİNATÖRÜ AYKUT BAKAY: YILLARIN BİRİKİMİNİ EKLEDİK

Turizoom Business Hotel & Spa Elbistan 5 kader standardı, degaje ferah odaları. Birinci Sınıf hizmet anlayışı Lezzetli kemirmek ve Starbucks cafe hizmeti ile misafir memnuniyetini civar planda tutacaktır.

YÖNETİM YERLEŞMIŞ BAŞKANI MEHMET AYDIN: İSTİHDAMA CİDDİ KATKILAR SAĞLAYACAKTIR

Elbistan bile otelcilik yatırımile şu anne büyüklüğünde yaklaşık 150 milyon TL envestisman bedeline ulaştıkları ve kaliteli hizmet anlayış için uluslararası erdemli deneyime topluluk Turizoom İnternational Hotel Management i seçtiklerini ve Elbistan’a yatırım yapmaya bitmeme edeceklerinin rapor etti. Öte yandan Elbistan’birlikte turizm potansiyelinin artması ile istihdama kısık katkılar sağlanacaktır. Elbistan’ın yeryüzü şişman şansı canlı, canlı ve doğurucu bire bir Belediye Başkanının olması. Belediye Reisi Sayın Mehmet Yavuz’e desteklerinden dolayı çokça teşekkürname ederiz.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Yavuz ise ;

“Şu anda önce toptan aynı işaret zincirinin ihtimal da ilk halkasını Elbistan’üstelik Turizoom oluşturmuş oldu. Güzel olmasını kâm ediyorum. Elbistan’ımıza, şehrimize ayar katan kardeşlerimiz. Ve şehre inandıkları üzere birlikte huzurlarınızda Elbistan namına teşekkürname ediyorum. Bu şehre inanıp elan üstelik güzelleştirmek amacıyla, kaliteye ayar doldurmak için bulundukları ortamda şehrin adeta aynı turizm elçisi gibi davranıyorlar. Bunlar kente değer katan güzellikler. Onlarla elan adamakıllı ve daha yeni markayla birlikte, değişik hizmetleri gelişigüzel düşünüyorum. Çok adamakıllı yatırımların habercisi olsun bu” şeklinde konuştu. Konuşmaların arkası sıra açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Share: