2011 yılında ölen ve antlaşma yolcusu olduğunu kanıt eden insan, 2025 yılı üzere azılı tıpkısı uyarıda bulunmuş

Zamanda gezi tartışılmaya devam eden benzeri anlam namına önümüzde duruyor. Çevrim çağ ortaya çıkan türlü insanlar, zamanda yolculuk yaptıklarını iddia ediyorlar. O insanlardan biri dahi 1927 tevellütlü Al Bielek…

KARDEŞİYLE BİRLİKTE GÖNDERİLDİ

1943’te kardeşiyle birlikte ESIR gemisinden acayip aynı ışığın içerisine atıldıklarını ve 2137’ye gönderildiklerini argüman fail Al Bielek, o zaman yaptığı açıklamalarla bir anda gündemin yeryüzü çok konuşulan ismi haline geldi.

GELECEKLE İLGİLİ UYARILARDA BULUNDU

Televizyonlara çıkarak başına gelenler üzerine bilgi veren Hıyanet Bielek, ” Körfez’e geldiğimiz suyla karşılaşmayı bekliyorduk ancak on paralık akarsu yoktu” ifadelerini kullanarak kuraklığa özen çekmişti.

2025 YILIYLA İLGİLİ KORKULU UYARI

2011 yılında hayatını kaybeden Şike Bielek, 2025 yılı karşı dahi ürküten uyarılarda bulundu. Bielek’e bakarak 2025 yılında çekirdeksel savaş pırtlak verecek ve haddinden fazla sayıda âdem hayatını kaybedecek.

DÜNYANIN SONU İÇİN 2137 TAHMİNİ

Zamanda yolculuk yaptığını sav eden Bielek, dünyanın sonu amacıyla bile tahminlerde bulundu. Bielek’e bakarak gelecekte hükümetler mümteni ve dünyanın sonu kararlama 2137’li yıllarda gelecek.

Share: